zaterdag 4 juni 2016

Bloghop Creatieve Harten Spiksplinternieuw.


“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Eindelijk is de nieuwe catalogus online en kun je hieruit bestellen. Ditmaal staat onze bloghop dan ook in het thema van al die nieuwe, “Spiksplinternieuwe” materialen, want de nieuwe catalogus is echt geweldig!
Je zult heerlijk kunnen hoppen langs al die prachtige projecten die iedereen heeft gemaakt met producten uit die “Spiksplinternieuwe” catalogus.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er zijn uitgekomen.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Ik heb voor deze bloghop een kaarten doosje gemaakt met de nieuwe kleur peekaboo peach.
Voor het doosje een vel van 12x 12 inch bestempeld met de Timeless Textures stempelset die gelukkig uit de voorjaars catalogus is mee gegaan naar de jaarcatalogus. En om het doosje een hoes van window sheet. zodat de kaartjes wel te zien zijn maar er niet uitvallen.

In het doosje zitten 3 kaartjes met bijpassende envelop.Hiervoor het nieuwe dsp blokje playful pallette gebruikt. En voor de kaartjes de geweldig leuke hostess set Love you lots. Dit is echt wel  mijn favoriet van de hostess sets.  De egeltjes in de kleur peekeboo peach, de kikker in  emerald envy en de olifant op een kaartje van dapper denim.
Het strikje met de bow builder pons en een stukje ds papier ook uit het blokje playful pallette gemaakt.

begin volgende week zal ik een filmpje laten zien hoe je het doosje maakt.Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van…. Dominique Bergen


http://www.dospiration.nl/stampinup-bloghop-nieuwe-catalogus/http://tantetheeleut.blogspot.com/2016/06/stampin-up-spikspliternieuw.html
Wil je graag het doosje in het echt komen bekijken en een greep van de nieuwe producten bewonderen dan kan dat vrijdag 10 juni houd ik open huis.   s`morgens 9:30 tot 11:30
s`middags van 14:00 tot 17:00
s`avonds van 19:30 tot 21:30 
voor iedere bezoeker ligt er een leuke attentie klaar.
je bent van harte welkom maar laat het wel even weten madebykrealien@gmail.com

12 opmerkingen: