zaterdag 3 december 2016

Creatieve Harten bloghop Cadeaus“Wat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten!
Jullie kunnen genieten van prachtige projecten die alles te maken hebben met het thema “Cadeaus”.
Laat je inspireren door deze projecten die vele variaties van creativiteit laten zien.
Het is toch té leuk om iets creatief te verpakken of een creatief cadeautje te geven!
Wij hopen dat je vandaag veel ideetjes opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!Dit is mijn bijdrage deze maand. Een set sfeervolle windlichtjes en bijpassend cadeau tasje met waxine lichtjes erin. Het windlicht had ik een keer langs zien komen op een facebookgroep voor demonstratrices wereld wijd. Maar ik heb geen idee hoe de demonstratrice hete weet enkel dat ze uit duitsland kwam. Vond het zo mooi dat ik getracht heb ook zoiets te maken.

Ik ben aan de slag gegaan met de stempelset Christmas Pines en de bijpassende stanzen set Pretty pines. Voor het windlicht heb ik een vel velum bestempeld met de takken uit de set in de kleur garden green en daarna met soft suede de kleine denneappel gestempeld.
Dit heb ik een nacht laten drogen en de andere dag het papier gevouwen.
en versierd met de uitgestanste takken en dennenappels waar ik het koperfolie voor heb gebruikt dit is helaas op de foto niet zo goed te zien.
In het windlicht zit een glazen waxine houder van de action zodat je er gewoon een waxine lichtje in kunt branden

Bijpassend een cadeau tasje gemaakt met de Gift Bag punch board en daar een tag aan gehangen met een geemboste tekst in de koper kleur, ook zo een lief dennenappeltje er aan gehangen.  

Staat wel erg gezellig de lichtjes in de windlichten aan s'avondsBedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van…. Dominique Bergen
6 opmerkingen: